Değerler Eğitimi

Ünsüz Youtuberin Günlüğü Kitabının Özeti Konusu

Ünsüz Youtuberin Günlüğü Kitabının Özeti Konusu

Ünsüz Youtuberin Günlüğü Kitabının Özeti Konusu

Ünsüz Youtuberin Günlüğü Kitabının Özeti Konusu

Son yılların en dikkat çeken kitaplarından birisinde Ünsüz Youtuberin Günlüğü eseridir. Miyase Serbatur tarafından kaleme alınan eser okurların bir kısmıtarafından eleştirilse de büyük bir kesimde severek okumaktadır. Şimdi isterseniz Ünsüz Youtuberin Günlüğü Kitabının Özetine bakalım.

Ünsüz Youtuberin Günlüğü Kitabının Kısa Özeti

Ezgi’nin ailesi çocuklarının saçma işlemlerle uğraşmasına karşı olsalar da Ezgi Birgün herkesçe tanınan bir youtuber olmak istiyordu. Bu belki de onun en büyük hayaliydi. Arkadaşları Duru ve Sarp’ın kendilerine ait bir youtube kanalları vardı. Ezgi de aslında onlara olan özentisinden dolayı böyle bir kanal açmak istiyordu. Fakat ne yaptı ise ailesini ikna edemedi.  Ailesi bu duruma bir çözüm bulmak amacıyla ona bir öneride bulundular. Ona güzel bir günlük hediye ettiler. Ve sanki youtubermiş gibi düşüncelerini, olayları buraya yazmasını istediler. Ezgi maceralarını burada anlatır. Maddi durumların kötü olması ve anlaşmazlıklardan dolayı anne ve babası ayrılma kararı alır. Ezgi artık annesi ile beraber kalacaktır. Babası ise her ne kadar annesinden ayrılsa da çok uzağa gitmemiş yakınlarda bir ev tutmuştur. Ezgi rahatça babasını da görebilecekti.

Bir gün Ezgi babasını Ziyarete gittiğinde Ethem Bey adında birisinin orada olduğunu görür. Ethem Bey babasının arkadaşıdır. Ethem Bey Sinema ve reklam filmleri çekmektedir. Ethem Bey o sırada kızını görür ve çok farklı bir yüzü olduğunu reklam filmlerinde oynayıp oynamayacağını sorar. İlk başta babası bu duruma razı olmasa da Ethem Beyin ikna kabiliyeti sayesinde kabul eder. Ezgi ilk reklam filmi olarak bir dondurma firması için hazırlanacak olan dondurma reklamında oynar. Kısa sürede her yerde gösterime giren bu reklam filmi sayesinde okulda herkes tarafından tanınır. Artık Ezgi’nin bir hayran kitlesi oluşmaya başlamıştır. Sarp bu durumdan rahatsızdı. Reklam filmlerinin bir aldatmaca olduğunu düşünüyordu. Bunu ispatlamak için organik süt markasının reklamından sonra bir video çekmeye başladı. Fabrikada organik süt diye neler yaptıklarını belgeledi. Fakat fabrika sahipleri bunları yakaladı ve hafızalarını sildi. Devamı maceranın ikinci kitabında.

Ünsüz Youtuberin Günlüğü Kitabının Konusu:

Ezginin youtuber olmak istemesi. Ailesinin ona bir ajanda alması. Onun daha sonra bir reklam filminde oynayarak popüler olması.

Babamın Gözleri Kedi Gözleri Kitabının Özeti Konusu

Kuyucaklı Yusuf Kitabı Özeti Konusu Ana Fikri

Etiketler:

Yorumlar
  1. Anonim dedi ki:

    Aa

    1. Buhraaaaaa dedi ki:

      Dogru

  2. Anonim dedi ki:

    sarp değil o çocuğun adı. adı pars

    1. Anonim dedi ki:

      doğru

    2. Anonim dedi ki:

      evet

    3. Anonim dedi ki:

      aynen bakınca bende şaşırdım

  3. Anonim dedi ki:

    adı sarp değil çıldırcammmmmmm adıııııı PARS PARS

  4. Anonim dedi ki:

    İcardiiiiii

    1. ata bugra dedi ki:

      hello

    2. Anonim dedi ki:

      pars

      1. halir dedi ki:

        mauro icardiiiiiiii

        1. Anonim dedi ki:

          fsjdklfkd

  5. Anomin dedi ki:

    sarp değil o pars

  6. Anonim dedi ki:

    sarp kim oluyor şimdi

  7. 1 milyon abone dedi ki:

    Sarp kim oluyor şimdi

    1. hakan yagar dedi ki:

      pars o ama durunun youtube kanalı yok zaten kimeranın var

    2. hakan yagar hiğğğğğ dedi ki:

      vazgecmem sarp degi pars o durunun youtubesi yok kimeranın var

  8. 1 milyon abone dedi ki:

    Sarp kim oluyor şimdi?

    1. Anonim dedi ki:

      Ezginin arkadaşı

  9. anonim dedi ki:

    aslında durunun youtube kanalı yok sarp değil pars aslında kimera diye bir arkadaşı da var ama ondan bahsetmemişler burda

  10. hakan yagar dedi ki:

    hiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ sarp kim

  11. Anonim dedi ki:

    S×P