Değerler Eğitimi

Bir Gününüzü Yaşadığınız veya Önemli Gördüğünüz Bir Olayı Günlük Biçiminde Yazınız

Bir Gününüzü Yaşadığınız veya Önemli Gördüğünüz Bir Olayı Günlük Biçiminde Yazınız

Bu yazımızda Bir Gününüzü Yaşadığınız veya Önemli Gördüğünüz Bir Olayı Günlük Biçiminde Yazınız sorusuna cevap arayacağız.

Sevgili Günlük

Bugün farklı duyguları bir arada yaşadığım bir gün oldu. Sabah her zaman olduğu gibi uyandım. Elimi yüzümü yıkayıp okul kıyafetlerimi giydikten sonra kahvaltımı yaparak okula gitmek için evden çıktım. Hava diğer günlere göre daha sıcaktı. Güzel oyunlar oynamanın hayalini kurarak okula giderken bakkalın ilerisinde yer alan çam ağacının arkasından bir köpeğin havlayarak bana doğru koştuğunu gördüm. İlk önce ne yapacağımı bilemeden olduğum yerde dondum kaldım. Daha sonra köpeğin daha da yaklaştığını görünce kaçmak için koşmaya başladım. Bir iki adım atmıştım ki ayağım kaldırımda çıkan bir kaşın köşesine takılarak yere kapaklandım. Tam köpek üzerime atlayacaktı ki bakkal amca ondan hızlı davrandı ve beni köpekten kurtardı. Köpeği de oradan kovaladı. Çok korkmuştum. Sağolsun bakkal amca yardımıma koşmuştu. Daha sonra tekrardan okula gittim.

Okulda öğrendiğimiz yeni oyun öylesine eğlenceliydi ki sabah yaşadığım olayı bile unutturdu bana. Okul bitip de eve giderken az da olsa bir korku sardı beni. Arkadaşların yanından ayrılmadan eve kadar gittim. Eve geldiğimde anneme okanları anlattım. Daha sonra babam işten gelince de ona olanları anlattım. Birlikte yemek yedik, sinema saati yaptık, ödevlerimi yaptım ve bu hafta kütüphaneden aldığım kitaptan on sayfa okuduktan sonra yattım. Bugünlük elveda günlük. Yarin yine görüşmek üzere. (Bir Gününüzü Yaşadığınız veya Önemli Gördüğünüz Bir Olayı Günlük Biçiminde Yazınız)

Günlük Hayatınızda Karşılaştığınız İş Yeri Adları ve Tabelalardaki Yabancı Kelimelerin Kullanılması ile ilgili Neler Düşünüyorsunuz

Anayasa’nın 42. Maddesini Okuyunuz Bu Maddenin İçeriğini Yorumlayınız

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.