Değerler Eğitimi

Kardan Adam Yapmak İle İlgili Hikaye Örneği

Kardan Adam Yapmak İle İlgili Hikaye Örneği

Bu yazımızda Kardan Adam Yapmak İle İlgili Hikaye Örneği hazırladık. Umarız sizler için faydalı çalışma olur.

Hikaye Örneği

Küçük Elif, buz gibi bir kış gününde penceresinden dışarıya bakıyordu. Bahçedeki kar, bembeyazdı ve her yer karlarla kaplıydı. Elif, sevinçle dışarı çıktı, eldivenlerini giydi ve karla oynamak için bahçeye adım attı.

Biraz kar topladı ve onları yuvarlayarak büyük bir kar topu yapmaya başladı. Topladığı kar topunu biraz daha büyüttü, sonra bir diğerini daha yaptı ve onu da biraz daha küçük yaptı. Ardından, en küçük olanı da yapıp üst üste koydu. Gözleri parlayarak kar tanelerini yerine yerleştirdi, kollarını oluşturdu ve biraz daha karla süsledi. Sonunda, kar tanelerinden yapılmış bir yüz ifadesi çizdi.

Elif, ellerini ovuşturarak gözlerinin önünde duran kardan adamı seyretti. Aniden, kardan adam canlanıp gözlerini açtı! Elif büyük bir şaşkınlıkla geri çekildi, sonra kıkırdayarak fark etti ki, yanı başındaki ağabeyi kardan adamın arkasına girip onu hareket ettiriyordu.

Ağabeyi, “Senin kardan adamların her zaman çok özel oluyor, Elif. Onlara bir ruh katıyorsun.” dedi gülerek.

Elif gülümsedi ve “Evet, çünkü onlara sevgiyle yapıyorum!” diye cevap verdi. Sonra ikisi birlikte kardan adamın etrafında dans etmeye başladılar, kışın ve karın tadını çıkararak, kardeşliklerini ve birlikte geçirdikleri mutlu anları kutlayarak.

Site içerisinde bir çok hikaye örneği mevcuttur. Onlardan da faydalanabilirsiniz.(Kardan Adam Yapmak İle İlgili Hikaye Örneği)

Kardeşlik Duygusunu Çağrıştıracak Şiir Örneği

Hayvanlara Yardım Etmek İle İlgili Hikaye Örneği

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.