Değerler Eğitimi

Vatanı İçin Tüm Zorlukları Göze Alan Filmdeki 120 Çocuğa Duygularınızı Anlatan Bir Yazı Yazınız

Vatanı İçin Tüm Zorlukları Göze Alan Filmdeki 120 Çocuğa Duygularınızı Anlatan Bir Yazı Yazınız

120 filmini izlemişsinizdir , bu yazımızda Vatanı İçin Tüm Zorlukları Göze Alan Filmdeki 120 Çocuğa Duygularınızı Anlatan Bir Yazı Yazınız sorusuna cevap verdik. Yazının taslağını oluşturup yazma işlemine başladık.

Yazının Taslağı

Konu: 120 Filmindeki Çocuklara Duygularınızı Anlatan Bir Yazı
Ana Fikir: Vatanımızda huzur içerisinde yaşayabiliyorsak bu çocuklara saygı duymalıyız.
Giriş: Çocuklar hangi fedakarlığı yaptı.
Gelişme: Yaptıkları fedakarlıklar ile ilgili ayrıntı
Sonuç: Ana fikri de içinde barındıran bitiş paragrafı.

120 Filmindeki Çocuklara Duygularımızı Anlatan Bir Yazı

120 filmini hepiniz izlemişsinizdir. Film Van’da geçmektedir. Cepheye gitmesi gereken mühimmatın, asker olmaması, büyüklerin de askerde olması sebebi ile 120 çocuğun bu zorlu görevi üstlenmesi anlatılıyor.

Filme 120 çocuk imkansızlık içerisinde ve ağır kış şartları altında bu görevi  üstlenmeleri hem gurur verici hem de bir çok çocuğun bu görevde zorluk yaşaması, hayatlarını kaybetmesi çok duygusaldı. Empati kurduğum zaman onların yaşadıkları sıkıntıları, ailelerin yaşadığı sıkıntıları, içerisinde bulunulan çaresizliği çok iyi anlıyorum.

O çocuklar bir milletin kaderini değiştirmiştir. Onlara ne kadar çok teşekkür etsek azdır. Bugün bu ülkede bizler huzur içerisinde yaşayabiliyorsak onların sayesinde. (120 filmini izlemişsinizdir , bu yazımızda Vatanı İçin Tüm Zorlukları Göze Alan Filmdeki 120 Çocuğa Duygularınızı Anlatan Bir Yazı Yazınız sorusuna cevap verdik. Yazının taslağını oluşturup yazma işlemine başladık.)

Vatanını Seven Bir Öğrencinin Sorumlulukları Konulu Bir Konuşma Metni Örneği

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.