Değerler Eğitimi

Niçin Yazıyoruz Kompozisyon Örneği

Niçin Yazıyoruz Kompozisyon Örneği

Bu yazımızda en güzel aktivitelerden birisi olan yazmak ile ilgili Niçin Yazıyoruz Kompozisyon Örneği hazırladık. Umarız sorularınızın cevabını bu kompozisyon içerisinde bulabilirsiniz.

Yazmak kişinin duygu ve düşüncelerini yazı vasıtası ile kayda almaktır. Yazma eylemi kalem ve kağıtla olacağı gibi dijital ortam da olabilir. Duygu ve düşüncelerini bu şekilde ifade eden bir kişi hislerini ve fikirlerini bize aktarmış olur.

Yazmak bir iç dökmedir aslında. Hangi kitaba bakarsanız bakın yazarın kendini ifade etmeye çalıştığını fark edersiniz. Yazmak esasında bir araçtır. Yazarın neden yazıyorsunuz sorusunun cevabı ise yazmak bir terapidir. Kişi duygu ve düşüncelerini karşı tarafa iletttikçe daha da mutlu olur. Bir yazar yazmasam yaşayamam diyerek yazmanın kimileri için yaşamın bir parçası olduğunu göstermektedir. Yazmak aynı zamanda bilginin aktarımı için de önemlidir. Gelecek kuşaklara duyguları aktarmak için yazarız.

Yazmak kişinin kendini ifade etmesindeki en önemli araçlardan birisidir. Yazan insan daima diğer insanlardan yani sıradan insanlardan farklı olur. Bu nedenle yazmaya gereken önemi verelim. (Niçin Yazıyoruz Kompozisyon Örneği)

Yazmak İle İlgili Güzel Sözler, Yazmakla İlgili Özlü Sözler

Yazmak Üzerine Kompozisyon Örneği

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.