Değerler Eğitimi

Uzayda Geçirdiğiniz Bir Günü Anlattığınız Hikaye Edici Metin Örneği

Uzayda Geçirdiğiniz Bir Günü Anlattığınız Hikaye Edici Metin Örneği

Bu yazımızda Uzayda Geçirdiğiniz Bir Günü Anlattığınız Hikaye Edici Metin Örneği hikaye örneği sizler için hazırladık.

Uzayda Yaşamak Hikaye Örneği

Bügün benim için ayrı bir güzel. Bugün uzaya yerleşmemin birinci yıldönümü. Zaman burada benim için o kadar hızlı geçti ki. Buraya geldiğim ilk gün hala her ayrıntısı ile aklımda. Dünyadan çıktığımızda her taraf bembeyazdı. Bir kış günüydü. Çok önceden planlanan bu yolculuk için uzun süre hazırlandım. Nihayet uzaya. Marsa gitme günüm geldi. Gerçekten çok heyecan vericiydi benim için. Ama inana binlerce milyonlarca kişinin duaları ve iyi dilekleri  eşliğinde uzay gemim hareket etti. Camdan dışarıya baktığımda dünyadan uzaklaştığımı gördüm. Belki de bir daha dönme imkanım olmayacaktı. Ama içimde en ufak pişmanlık yoktu. Bu yolculukta bana koymetli arkadaşım Ömer eşlik etti. Onunla marşa iner inmez yanımızda getirdiğimiz eşyalar ile kendimize korunaklı bir ev inşa ettik. Yine dünyadan getirdiğimiz tohumları dikerek kendimize bir tarla yaptık. Yanımızda bir yıllık yiyeceğimiz vardı. Lakin burada ne kadar duracağımız belli değildi. Her ihtimali düşünmek zorundaydık. İlk günler uzay aracının indiği yere ev inşa etmekle geçti. Uzun bir sürede buradan bir yere ayrılmadık. Yanımızda bir uzay  aracı da getirmiştik. Onunla da ilerleyen zamanlarda maruz üzerinde keşiflere katılacaktık.

Ömer bir gün çok sıkıldığını ve çevreyi çok merak ettiğini söyledi. Birlikte aracımıza binerek etrafı kolaçan etmeye başladık. Her yer kızıl topraklarla kaplıydı. Su bulma ümidi ile dolamaya başladık. Değişik taşlar bulduk. Bir kısmını yanınıza incelemek üzere ve hatıra olsun diye aldık.

Aradan geçen bir yıl içerisinde bir çok gözlem yapma fırsatımız oldu. Bugün çok güzel bir haber aldık. Dünyadan bir roket daha yola çıkmış, buraya gelmek için. Rokette iki de kişi gelecekmiş. Umarım onlarla çok iyi anlaşırız.

Site içerisinde farklı konularda bir çok hikaye edici metin yer almaktadır. Onlardan da faydalanabilirsiniz. Herkese iyi çalışmalar.

Kitabı Konuşturarak Onun Duygularını Anlatan Hikaye Edici Metin Yazınız

Kahramanlık ile İlgili Hikaye Örneği

Apollo 11’in Ay’a yolculuğunu anlatan bir hikâye

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.