Değerler Eğitimi

Okuduğunuz Hangi Kitapları Arkadaşlarınıza Tavsiye Edersiniz

Okuduğunuz Hangi Kitapları Arkadaşlarınıza Tavsiye Edersiniz

Okuduğunuz Hangi Kitapları Arkadaşlarınıza Tavsiye Edersiniz

Okuduğunuz Hangi Kitapları Arkadaşlarınıza Tavsiye Edersiniz

Eminim ki okumak herkes için çok güzel ve eğlenceli bir aktivitedir. Kitap okurken hem bilgi sahibi olur hem yeni dünyalar keşfeder hem de farklı insanları tanımış oluruz. Bazı kitaplar vardır ki hiç bitmesin istersiniz. Elinizden bırakmaz başucu kitabı yaparsınız. Benim de o tarz diyebileceğim kitaplar var. Bu yazımda sizlere okuduğum kitaplardan hangilerini siz değerli okurlarla paylaşacağım.

Sevdiğim Kitaplar Listesi

  • Simyacı (hem konusu hem de dili itibarı ile sizi kendisine saracak bir kitap.)
  • Küçük Prens (Hayal dünyasının sınırlarını zorlayan her çocuğun yetişkini mutlaka okuması gereken bir kitaptır.)
  • Şeker Portakalı (yazarın en önemli çocuk kitaplarından birisidir. Zeze’nin dünyasına alır götür bizi. )
  • Çizgili Pijamalı Çocuk (konusu itibarıyla hem toplumsal bir gerçekliğe kapı aralayan hem de severek okuyacağınız bir kitaptır.)
  • Charlie’nin Çikolata Fabrikası (yazarın en beğendiğin kitaplarından birisidir. Sinemaya da uyarlanan kitap Charlie’nin Büyük cam asansörü adlı kitap ile devam eder. Her çocuğun mutlaka okuması gereken bir kitaptır.
  • Alice Harikalar Diyarında ( içindeki öğretiler ile sizlere yol gösterecek, sizleri erdemli bir insan olmaya ulaştıracak harika bir kitaptır. Kitabı her okuyuşunuzda ayrı bir tat alacaksınız.)
  • Dedemin Bakkalı (Şermin Yaşar tarafından kaleme alınan bu eser bir çocuğun gözünden dünyayı çevreyi tanıması açısından önemlidir.

Bu kitapların sayısını daha da çoğaltmak mümkündür. Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur. Sizlerin de beğendiği başucu Kitapları varsa yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

5. Sınıflar için Tavsiye Kitaplar (11 yaş)

Ortaokullar İçin Tavsiye Kitaplar, Tavsiye Kitaplar

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.