Değerler Eğitimi

Rüzgar Eken Fırtına Biçer Kompozisyon Örneği

Rüzgar Eken Fırtına Biçer Kompozisyon Örneği

Rüzgar Eken Fırtına Biçer Kompozisyon Örneği

Rüzgar Eken Fırtına Biçer Kompozisyon Örneği

Yapılan bir iç yada davranışın mutlaka bir karşılığı olduğunu bizlere öğütleyen bir atasözüdür. Yani ne yaparsanız onun karşılığını alırsınız.

Bir arkadaşınıza iyilik yaptığınız zaman o da size yapar. Ya da ders çalıştığınız zaman karşılığında başarılı olursunuz. Başka bir örnek daha vermek gerekirse birisine sevgi ile tebessümle yaklaştığınız da o da size aynı şekilde yaklaşacaktır. Bu örneklerin tam tesisinde mümkündür. Çevrenize kötülük yaptığınızda sizde kötülük İle muamele göreceksiniz. Ya da ders çalışmadığınızdan karşılığı başarısızlık olacaktır. Hayatta ne yaparsanız mutlaka onun karşılığını alırsınız.

Her zaman çevremize karşı duyarlı olup, güzel davranışlarda bulunanım. İnsanlar bizi iyi biri insan olarak bilsin. Böyle yaparsak, insanlara daima yardım edersek kuşkusuz karşılığında onlar da bize karşı iyilik eder, hoşgörü İle yaklaşır.

Adamın İyisi İş Başında Belli Olur Kompozisyon Örneği

Kişisel Veriler Nasıl Korunur Kompozisyon

Etiketler:

Yorumlar
  1. m dedi ki:

    m

  2. m dedi ki:

    ömömömömömömömömömömömömömömömömömömömömömömömömömömmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööömmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm