Değerler Eğitimi

Milli Bayramların Sizde uyandırdığı Duyguları Anlatan Mektubunuzu Bu bayramları Borçlu Olduğumuz Tarihi Kahramanlardan Birine Yazınız

Milli Bayramların Sizde uyandırdığı Duyguları Anlatan Mektubunuzu Bu bayramları Borçlu Olduğumuz Tarihi Kahramanlardan Birine Yazınız

Milli Bayramların Sizde uyandırdığı Duyguları Anlatan Mektubunuzu Bu bayramları Borçlu Olduğumuz Tarihi Kahramanlardan Birine Yazınız sorusuna bu yazımızda cevap arayacağız.

Mektup Örneği

Sevgili Büyüğüm, Atam Sultan Alparslan

Bugün 30 Ağustos zafer bayramını tüm yurtta coşku ile kutlayacağız. Bizler ağustos ayını Zafer Bayramı olarak kutlamaktayız. Tarihimize baktığımızda bir çok zaferi ağustos ayı içerisinde kazandığımız için bu ay Zafer Bayramı adını almıştır.

Kıymetli Atam, Sultan Alparslan

Senin kazanmış olduğun Malazgirt Savaşı da 26 Ağustos 1071 tarihinde olmuştu. Yine bir Ağustos günüydü. Her zorluğa rağmen Romen diyojeni yenerek Anadolu’nun kapılarını bizlere sonsuza kadar açtın. Sana minnet borçluyuz. Senin açtığın yoldan nice Selçuklu Atalarım, Osmanlı Atalarım, Mustafa Kemal gibi kahramanlar Anadolu yurt edindi.

Kıymetli Büyüğüm Alparslan,

Sen ebedi istirahatinde rahat uyu. Senin açtığın yoldan biz daima guru ile kahramanca ilerleyeceğiz.

Kıymetli Torunun Galip Hatip. (Milli Bayramların Sizde uyandırdığı Duyguları Anlatan Mektubunuzu Bu bayramları Borçlu Olduğumuz Tarihi Kahramanlardan Birine Yazınız sorusuna bu yazımızda cevap arayacağız.)

Mehmet Akif’e Mektup Örneği

Atatürk’e Olan Sevginizi Dile Getiren Bir Mektup Örneği

Etiketler:

Yorumlar
  1. Allah’ın bir kulu dedi ki:

    Teşekkürler ellerine sağlık Allah razı olsun