Değerler Eğitimi

Okul İle İlgili Hikaye Örneği

Okul İle İlgili Hikaye Örneği

Okul İle İlgili Hikaye Örneği

Yaz tatili bitmeye yaklaşmıştı. Uzun bir yaz dönemi nihayet son bulacaktı. Okulların açılacağı için çok mutluydum. Hem öğretmenlerimi hem de arkadaşlarımı çok özlemiştim. Eminim ki onlarda beni çok özlemişlerdi.  Yaz tatilinde bazı arkadaşlarımla ara ara görüşsem de sınıfın genelini üç aydın hiç görmemiştim.

Okulun açılmasına son iki gün kalmıştı. Okul alışverişimizi yaptık. Çok güzel kalemler, renkli silgiler daha bir çok kırtasiye malzemesi aldık. Hatta okul eşyalarımı alırken sıra arkadaşım Hasan ve babasına da rastladık. Onlarda büyük bir heyecanla alışveriş yapıyorlardı.

Okulların açıldığı gün nihayet gelip çatmıştı. Sabah kahvaltımı güzelce yapıp okulun yolunu tuttum. Sokaklarda yürürken bir yandan da etrafa bakıyordum. Sınıf arkadaşlarımdan birisini görürüm belki diye. Nihayet okula geldim. Tüm sınıflar sıra olmuş bekliyorlardı. Hemen sınıfımı bulup yanlarına gittim. Okula girip de sınıfa geçtiğimiz de okulu, arkadaşlarımı, öğretmenlerimi ne kadar çok özlediğimi anlamıştım.

Okul bizim ikinci evimizdi. Bugün bunu anladım. İnsan nasıl ailesinden ayrı kalınca özlüyorsa ben de öyle özlüyordum okulu. Birazdan ders başlayacak. Çok mutluyum. Görüşürüz :))

Etiketler:

Yorumlar
  1. YOK dedi ki:

    YOK

  2. güzel birsey dedi ki:

    güzel

    1. Anonim dedi ki:

      Muq tşk ederim

    2. Anonim dedi ki:

      Pis

  3. Picikli dedi ki:

    Pis