Değerler Eğitimi

Kütüphanelerin Önemi Kompozisyon Örneği

Kütüphanelerin Önemi Kompozisyon Örneği

Kütüphanelerin Önemi Kompozisyon Örneği

Kütüphaneler bilgilere açılan kapılardır. İçi hazine dolu bir odaya girmenin mutluluğu nasıl ise kitaplara ilgi duyan bir kişininde kütüphaneye girmesi aynıdır.

Her şehirde, her ilçede bir kütüphane bulmak mümkündür. Hatta her okulun bile kendine ait bir kütüphanesi vardır. Kütüphaneler de her konuda yüzlerce binlerce kitabı bulmak mümkündür. Her kitap kendi içerisinde bir dünya ve  yaşam barındırır. Her kitap bizlere bir şeyler katar. Bilmediğimizi öğretir, gezip görmediğimiz yerleri görme fırsatı sunar, yeni arkadaşlar edinmemizde bize yardımcı olur. Kütüphanenin kapısından içeri adım attığınızda bir heyecan kaplar sizi. Raf raf, sıra sıra Kitaplar. Hepsi de bir çocuk gibi gözlerinize bakar adeta. Keşke beni alsa diye iç çeker. Rafların arasında gezdiğiniz de kendiniz ve kitaplarla baş başa kalırsınız. İçinizi bir huzur kaplar. Hani bazı anlar vardır hiç bitmesin istersiniz. İşte kütüphanede de o duyguyu yaşarsınız.

Kütüphaneler toplumların hafızasıdır. Kütüphaneleri içerisi kitap dolu soğuk odalar olarak düşünmeyin. Her bir kitap bir hayattır. Siz de en kısa sürede bir kütüphaneyi ziyaret edin. Kitapları yalnız bırakmayın.

Değerler Eğitimi
Kütüphane İle İlgili Kompozisyon Örneği

Kütüphanelerde Uyulması Gereken Kurallar Nelerdir

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.