Değerler Eğitimi

Arkadaşla İlgili Hikaye Örneği

Arkadaşla İlgili Hikaye Örneği

Arkadaşla İlgili Hikaye Örneği

Ahmet ve ailesi bu mahalleye yeni taşınmışlardı. Hasan amcaların evinin hemen ilerisinde, büyük akasya ağacının yanında bulunan eski bir binaya. Ben kendimi bildim bileli bu iki katlı ev yıkılmaya tutmuştu. Okula gitmeden önce eskiden buranın bahçesinde oyunlar oynardık. Fakat zamanla hertaraf otlar kapladı, bahçe duvarının bir kısmı yıkıldı felan derken ev viraneler döndü.

Ahmet ve ailesi bir haftadır bu eski, virane evi adam etmeye çabalıyordu. Bugün en sonunda eve taşındılar. İlk günler hiç dışarı çıkmıyordu. Sadece sabahları bakkala ekmek almaya giderdi o kadar. Yine günlerden bir gün bahçede kardeşimle oynarken Ahmet’i gördüm. Bahçelerinde bir şeyle uğraşıyordu. Yanına gittim o gün Ahmet’le tanıştık. Diğer günlerde de ara ara görüştük. Birsüre sonra iyi arkadaş olduk. Artık sabah kalkar kalkmaz kahvaltımızı yapar hemen buluşup parka gider, top oynar, eğlenirdik. Aynı sınıftaydaydık, aynı sıralarda yıllarca okuduk. İkimizde üniversiteyi kazandık. O başka bir şehre okumaya gitti bende başka bir şehre okuöaua gittim.

Aradan zaman geçse de, birbirinizi göremesenizde gerçek arkadaşlıklar hiçbir zaman bitmez. Benimle Ahmet’in arkadaşlığı da hiç bitmedi. Hala birbirimizi gördüğümüz zaman sarılır, birlikte iyi vakit geçiririz. Gerçek arkadaşlığı bulmak zordur. Gerçek arkadaşlığı bulduğunuz zaman asla bırakmayın.

Etiketler:

Yorumlar
  1. zeynep dedi ki:

    güzel

    1. Anonim dedi ki:

      güzel teşşekürler

  2. Zeynep Tuana dedi ki:

    gerçekten güzel bir hikaye bayıldım yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim

    1. Galip Hatip dedi ki:

      Rica ederiz. İyi çalışmalar

      1. Mehmet payo dedi ki:

        Para yardımı istiyorum

        1. Eslem dedi ki:

          Napim

    2. Anonim dedi ki:

      KKL

  3. Anonim dedi ki:

    TSK EDERIZ

  4. Anonim dedi ki:

    çok güzel

  5. Mehmet payo dedi ki:

    İbrahim payo arkadaşla alakalı hikaye yazıs8

    1. Anonim dedi ki:

      whatt

  6. Gjhjkvgj dedi ki:

    Övxgöxöhhc

  7. Hhh dedi ki:

    Uftsyfydrdycyxtfyvycyfugucyxyf7

  8. Anonim dedi ki:

    Çok tşk çok iyiydi