Değerler Eğitimi

Vatan Çalışkan İnsanların Omzunda Yükselir Kompozisyon

Vatan Çalışkan İnsanların Omzunda Yükselir Kompozisyon

Vatan Çalışkan İnsanların Omzunda Yükselir Kompozisyon Örneği;

Ülkelerin gelişmesinde çalışkan insanlar önemli rol oynarlar. Bu sözde kastedilen şey de zaten budur. Gelişmiş ülkelere şöyle bir göz attığımızda ekonomilerini iyi hale getirmelerinde çalışkan insanlara daima önemli rol oynarlar.

Hepimizin ortak amacı ülkemizi, değerlerimizi korumak, ülkemiz için en iyisini yapmaya çalışmaktır. Bu nedenledir ki okuruz, emek harcarız, çaba gösteririz. Ne için? Ülkemizi yüceltmek için. Mesela 4 yıl ilkokul, 4 yıl ortaokul, 4 yıl lise okuruz. Ardında üniversite okuruz. 2 yıl 4 yıl 6 yıl derken hayatımızın belkide en güzel yıllarını iyi bir eğitim almak, güzel bir mesleğe sahip olmak için uğraşırız. Ya da okumaz bir meslek sahibi olur.  Kendimizi o işte geliştirir insanlara faydalı olmak için çabalarız. Peki  tüm bu çabalar sırf bunlardan ibaret mi. Hayır, bu ülkenin çalışan, kazanan, üreten insanlara ihtiyacı var. Bugün bu ülkede özgürce yaşıyorsak, üreten insanların, çalışan insanların sayesindedir. Çünkü vatan onların omuzlarında yükseliyor.

Cahil kalmak, çalışmamak, üretmemek hem bizi körleştirir hem de toplumumuza zarar verir. Ülkemizin her zaman çalışan insanlara ihtiyacı vardır. Sizde her zaman çalışın görev ve sorumluluklarınızı yerine getirin.

Vatan Çalışkan İnsanların Omzunda Yükselir Anlamı:

Vatanımızın  gelişip kalkınmasında çalışkan insanlara, üreten insanlara daima  ihtiyaç vardır.

Değerler Eğitimi

Devlet Yöneticilerinin ve Vatandaşların Görev ve Sorumlulukları

Çalışmak İlgili Hikaye Örneği, Çalışmak Hikayesi

Etiketler:

Yorumlar
  1. Nehir dedi ki:

    Müq

    1. Umut dedi ki:

      Aynen bunlq ogreyemnimi hipnoz edicem

  2. Umut dedi ki:

    Ödevime çok yardi

  3. Sinem fulya dedi ki:

    Çok iyi abi baya iyi yani ne diyem

  4. Melis Göker dedi ki:

    Baya iyi ödev konusunda