Değerler Eğitimi

Uçurtma Uçururken Kendinizi Nasıl Hissedersiniz

Uçurtma Uçururken Kendinizi Nasıl Hissedersiniz

Uçurtma Uçururken Kendinizi Nasıl Hissedersiniz;

Uçurtma uçurmak en güzel etkinliklerden birisidir. Uçurtmayı uçurmadan önce o uçurtmayı nasıl yapacaksın, malzemeyi nereden bulacaksın ve tabi ki en mühim soru onca emekten sonra acaba o uçurma uçacak mı? Tüm bu sorular aslında hem heyecanını hem de mutluluğunu artırmaya yeter.

Uçurtma uçururken her zaman kendimi çok mutlu hissederim. Çünkü gökyüzünde öylece dalgalanması, bana bakması, bana selam vermesi hoşuma gider. En güzeli de uçurtmaya yüklediğiniz anlamdır. Benim için uçurtma bir özgürlüktü. Çünkü ben ne zaman uçurtma uçurtsam hayal kurarım. Uçurtmam göklerde süzülürken hayallerimde rüzgarın önünde gökyüzüne doğru ulaşır.  Kendimi o an çok özgür hissederim. Bu özgürlüğün en güzel yanı da uçurtmanın iplerinin elimde olmasıdır. Çünkü ben yönlendiririm onu. Bu bana ayrı bir güç ve öz güven verir.

Benden size küçük bir tavsiye; yapın kendinize bir uçurtma ve salın gökyüzüne. Günlük hayatınızdaki sıkıntıların hiçbirini düşünmeyin. Özgür olun. Göreceksiniz çok mutlu olacaksınız. Aslında basit bir terapi de diyebiliriz buna.

Peki sizler uçurtma uçururken kendinii nasıl hissedersiniz. Yorumlar kısmında düşünceleriniz bizimle paylaşmayı unutmayın. İyi çalışmalar

Değerler Eğitimi

Çelik Çomak Oyunu Nasıl Oynanır

Uçurtma Uçurmak Denilince Aklınıza Neler Geliyor

Hakim Savcı Oyunu Nasıl Oynanır, Kuralları Nelerdir

Aklından Bir Sayı Tut Oyunu Nasıl Oynanır

Okul Öncesi İçin Şarkı Sözleri, Çocuklar Şarkı Sözleri

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.