Değerler Eğitimi

Sevdiğimiz Bir Hayvana Mektup Örneği

Sevdiğimiz Bir Hayvana Mektup Örneği

Sevdiğimiz Bir Hayvana Mektup Örneği;

Sevgili Arkadaşım Kuzucuk;

Nasılsın, iyi misin. Uzun zamandır senden haber alamadım. Seni çok özlediğimi bilmeni isterim. Biliyorum bu mektubu okurken sen de aynı duyguları yaşayacaksın. Geçen gün ne oldu biliyor musun ? Annemin telefonunda resimlere bakarken yaz tatilinde dedemlerin köyünde seninle çekindiğim resmi gördüm. Hani bahçenin ilerisindeki ağacın altında çekinmiştik hatırladın mı? O resme uzun uzun baktım. Seninle oynadığımız oyunlar geldi aklıma, dağa gittiğimiz günler.  Hatta bir gün yanlışlıkla bilmediğin bir otu yemiştin de hasta olmuştun ya o gün bile geldi aklıma. İyileştikten sonra çok gülmüştük değil mi.

Senin de benim yanıma gelmeni çok isterdim. Ama bura da çok canın  sıkılacağını bildiğim için bunu senden istemiyorum. Neden mi? Buralarda her yer beton, her yer araba. Yol kenarlarında senin için yiyecek ot bile yok. Yani aslında bura da hayatta yok. Benim en mutlu olduğum, hayattan, yaşamaktan en zevk aldığım günler köyde yanında olduğum günlerdir.

Neyse işin vardır. Fazla tutmak istemiyorum seni. Çok özledim. İnşallah ilk fırsatta ailemden izin alıp iki günlüğüne de olsa yanına geleceğim.

Bu arada sende bana yazmayı unutma. Dört gözle senden gelecek mektubu bekleyeceğim. Kendine çok iyi bak, sağlıcakla kal

Canım Arkadaşım Kuzucuk.

Galip Hatip

 

Etiketler:

Yorumlar
  1. Anonim dedi ki:

    çook güzel

    1. galip58.06.47 dedi ki:

      Tesekkurker

  2. Anonim dedi ki:

    çook güzel işime yaradı

    1. galip58.06.47 dedi ki:

      Ne güzel başka konularda yine sitemize bekleriz

  3. Anonim 2112 dedi ki:

    bunu hayvan özellikleriyle de mektup örneği verir misiniz

  4. Anonim dedi ki:

    ya bişey dicem ya öğretmen anlarsa

    1. galip58.06.47 dedi ki:

      Bence anlamasa bile kendiniz de bir şeyler katın. Bu yazı size fikir versin. En güzeli kendi fikirlerinizin olduğu yazıdır.

  5. EDNZzJKOwVueg dedi ki:

    igpzouxFZBOd