Değerler Eğitimi

Karne Görüşleri, Birinci Dönem Karne Görüşleri

Karne Görüşleri, Birinci Dönem Karne Görüşleri;

Karne Görüşleri, Birinci Dönem Karne Görüşleri;

Birbirinden farklı onlarca karne görüşü. Karne doldurma işleminde size faydası olacağını düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin.

Birinci Dönem Karne Görüşleri

  • Ceyda’cığım gayet başarılı bir dönem geçirdin. Ne kadar sorumluluk sahibi birisi olduğunu bu dönem  gördüm. Derslerine ve sosyal etkinliklere gayretin beni çok mutlu etti. Tatilini dolu dolu geçir. Arada kitap okumayı unutma kuzum. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Ahmet notların karnede belli. İnşallah gelecek dönem böyle olmaz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Dönenur daha iyisini yapacağını umuyorum. Bu dönem böyle oldu. Hayırlısı demek lazım. Gelecek dönem iyi bir başlangıç yapman dileğimle. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Emine, canım benim tatil olduğu için senin kadar bende çok seviniyorum. Ama uzun bir süre seni göremeyeceğim için üzgün olacağımı bil. Çok güzel bir dönem geçirdin. Arkadaşlarına örnek oldun, öğretmenlerinin her zaman takdirini kazandın, beni hiç mahcup edecek davranışta bulunmadın. Teşekkür ederim hem sana hem de seni yetiştiren ilk öğretmenlerin olan ailene. Tatili dolu dolu geçir. Arada kitap okumayı unutma kuzucuk. İkinci dönem görüşmek üzere.

Karne Görüşleri;

  • Medine, kuzum benim iyi bir dönem geçirdin. Gayet başarılısın. Tatilini dolu dolu geçir. Arada kitap okumayı unutma. Gelecek dönem daha başarılı olacağını umuyorum. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Umarım karnenden bir ders çıkarırsın. İnan daha iyisini yapacağını biliyorum. Bunun için tatilde güzel eğlen, oyna gelecek döneme hazır ol. İyi tatiller.İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Güler yüzlü kuzum  notların istediğim gibi değil. Tatilde güzel zaman geçir. Gelecek dönem derslerin konusunda daha başarı ol. İyi tatiller.İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Canım benim bu dönem böyle geçti ama gelecek dönem inşallah böyle olmaz. Derslerine daha iyi çalışır, notlarını daha yüksek tutarsın. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere
  • Güzel gözlüm,  dönemi gayet iyi tamamladın. Derse katılımından, sınıf ve okul kurallarına uyumundan çok memnunum. Başarını biraz daha yükseltmek için daha fazla kitap okumanı ve tekrar çalışmaları yapmanı öneririm. Neşenle hepimizin yüreğini ısıttın.  Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Dünya güzeli prensesim, hanım efendiliğinle tüm arkadaşlarına örnek oluyorsun. Biliyorum, Türkçe ve Hayat Bilgisi derslerini çok seviyorsun, matematikle ise pek barışamadın. Problemlerden korkma, sen çalış ki onlar senden korksun. Okuma hızını ve inci gibi yazını çok beğeniyorum. Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.

Birinci Dönem Karne Görüşleri

  • Yakışıklı ve güleç oğlum, sen çok merhamet dolu bir çocuksun. Bu özelliğini çok takdir ediyorum. Bu dönem okuma hızını artırdın. Defter düzenin epey düzeldi. Seni derslere daha çok katılırken görmek isterim. Derslerde dikkatini bana ve arkadaşlarına verirsen daha başarılı olabilirsin. Sen çok akıllı bir çocuksun. Ben başarabileceğine inanıyorum. Lütfen sen de kendine güven ve inan. İkinci dönem derslerde daha aktif olmanı umuyorum. Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Biliyorum ki istersen başaramayacağın hiçbir şey yok. Sen çok zeki bir kızsın. Eğer ödevlerini daha düzenli yaparsan, derslerde dikkatini dersine verirsen çok daha başarılı olacaksın. İkinci dönemde daha gayretli bir öğrenci olarak dönmeni bekliyor, sana güveniyorum. Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Benim güler yüzlü oğlum, sen çok iyi kalpli ve yardımsever bir çocuksun. Çaba gösterdiğinin, aldığın sorumluluğu yerine getirmeyi çok önemsediğinin farkındayım. Biraz daha dikkatli ders dinlemen ve evde konu tekrarı yapman gerekiyor. Başarının artmaması için hiçbir sebep yok çünkü zekisin. Bol bol kitap oku. Kitap okumaktan asla zarar gelmez aksine eksiklerini tamamlamada sana faydası olur. Seni seviyoruz. İyi tatiller.  İkinci dönem görüşmek üzere.

Karne Görüşleri;

  • Benim sağ kolum, yardımcım, iyi ki benim sınıfımdasın. O kadar çok işimde bana yardım ediyorsun ki, bunun için sana teşekkür ederim. Okuma konusunda çok yol kat etmemiz gerekiyor. Gel bir karar verelim ve tatil dönüşünde kelimelerle küs olmayı bırakalım. Sen o kelimeleri okuya okuya yenebilirsin. Onlardan korkma, onlar senden korksun. Çünkü okumadaki sıkıntıyı aşabilirsek önünde başarı için bir engel kalmayacak. Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Benim neşeli, sosyal oğlum, seni tanıdığım için çok mutluyum. Sen çok farklı bir çocuksun. Bazen söylediklerinle beni şaşırtıyor, güldürüyorsun. Derslerin için daha çok gayret göstermeye başladın. Yazını düzeltmek için çabalıyorsun. Okuma hızın biraz daha arttı. Bu tatil senin için bir fırsat. Bol bol okuma ve bakarak yazma çalışması yapmanı tavsiye ediyorum. Eksiklerinin sen de farkındasın. Tatil dönüşü beni yine şaşırtmanı istiyorum. Ben sana güveniyorum. Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Benim yakışıklı oğlum, güzel yazın, defter düzenin, ödevlerini zamanında yapmandan ötürü seni kutlarım. Son haftalarda sende bir değişim oldu. Biraz daha konuşkan oldun. Ama fark ettik ki derslerde çok konuşunca dikkatin dağılıyor. İkinci dönemde daha dikkatli dinlemeni tavsiye ediyorum. Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere

Karne Görüşleri;

  • Gülümsediğinde gözleri ışıldayan oğlum, efendiliğini hiçbir zaman elden bırakmadığın ve okul kurallarına örnek olacak kadar güzel uyduğun için teşekkürler. Biliyorsun yazını çok beğeniyordum. Ama son zamanlarda ortaya çıkan bu yazıyı benim yakışıklıma yakıştıramıyorum. Defterini daha düzenli kullanmanı ve yazını düzeltmeni diliyorum. Tatilde kitap okumayı ihmal etme. Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere
  • Sevgili başkanım, sen birçok davranışınla arkadaşlarına örnek bir öğrencisin. Çok zeki ve azimlisin. Dersini çok dikkatli dinliyorsun. Seni kutlarım. Senden tek isteğim okuma yapman. Çünkü konu okumaya geldiğinde sen, bir tavşan gibi koşabilecekken bir kaplumbağa gibi ilerliyorsun. Bu sana yakışmıyor, değil mi? Eminim tatilde bolca kitap okuyarak bu minik eksiğini de kapatabilirsin. Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere

Karne Görüşleri;

  • Güzel yüzlü prensesim, gurur kaynağımızsın. Sana ve desteğini esirgemeyen ailene teşekkür ederim. Senden çok umutluyum. İnanıyorum ki böyle çalışkan olmaya devam edersen tüm hedeflerine ulaşabileceksin. Yazın, defter düzenin, okumadaki hızın ve matematikteki problem çözme becerinin hayranıyım küçük hanım. Allah yolunu hep açık etsin. Seni seviyoruz. İyi tatiller.  İkinci dönem görüşmek üzere
  • Efendi oğlum, birinci dönemi gayet iyi tamamladın. Derse katılımından, sınıf ve okul kurallarına uyumundan çok memnunum. Yaptığın ekstra çalışmaların faydasını gördün. Düz yazı seçimine saygı duyuyorum ama bana el yazısında daha başarılıydın gibi geliyor. Seçiminde ısrarlıysan biraz yazı çalışması yapmanı tavsiye ederim. Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Benim güzel yüzlü oğlum, birinci dönemi gayet başarılı tamamladın. Yaptığın çalışmaların faydasını gördün. Derste daha çok söz almanı istiyorum. Henüz kapasiten kadar çalışmıyorsun, farkındayım. Senden çok üst düzeyde başarılar göreceğimize eminim. Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Benim kömür gözlü, gamzeli yakışıklım, arkadaşlarına göre biraz geriden geldin ama şu son ayda epey yol aldın. Derse katılımını çok beğeniyorum. Söz almak için, sürekli tahtaya çıkmak için çabalıyorsun. Umarım tatilde bol okuma yaparak okumanı ilerletirsin. Seni seviyoruz. İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere
  • Nereye düştüğüne değil, neye takıldığına bakmalısın. önünde sana engel olan ne varsa yok et ve yoluna devam et!!! İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere.

Karne Görüşleri;

  • Efendi ve sakin tavırlarını başarı ile tamamlayıp, geleceğe daha sağlam adımlarla yürümen temennilerimle…İyi tatiller.. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Başarı yağmur değildir, gökten yağmaz! Biraz daha gayret edersen, inanıyorum ki sen de başaracaksın? İyi tatiller. (Karne Görüşleri) İkinci dönem görüşmek üzere
  • Hiçbir işi imkânsız diyerek bırakma! Ertesi gün başkalarının o işi başarırken çıkardığı gürültü ile uyanırsın… Başarı gürültüsünü senin çıkarman dileğimle? İkinci dönem görüşmek üzere
  • İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanın gelmesini…Fırsatlar bekler, insanlar bekler; kazanan hep mazeret olur… Kazanmak için mazerete değil, çalışmaya ihtiyaç vardır. Azimli çalışmalarının sürekliliği dileğimle? İyi tatiller.. İkinci dönem görüşmek üzere.

Karne Görüşleri;

  • Zorluklar, hazırsanız fırsattır. Engelleri azim ve istekle çalışarak fırsata dönüştürebilirsin. Her engeli azminle aşman dileklerimle? İyi tatiller.. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Haydi, bir dilek tut! Gülümse… Sen başarılarınla, örnek davranışlarınla, benim dileklerimi gerçekleştirdin. Senin de her dileğinin gerçekleşmesini ümidiyle! İyi tatiller..İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Bir çiçekle yaz olmaz, bu kadar çalışmayla da başarı olmaz… Gündüzden kandilini hazırlamadığın için gece karanlığına da razısın demektir! Bilgi ışığının yolunu aydınlatması dileklerimle? İyi tatiller. İkinci dönem görüşmek üzere
  • Sen istedikten sonra, hangi engel senin yolunu kapatabilir ki? Biraz daha gayret ederek, geleceğin örnek insanı olabilirsin. Karakterinle, davranışlarınla ve çalışma azminle örnek bir öğrencisin, başarılarının devamını dilerim… İyi tatiller.. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Dünyada pek çok yetenekli insan, küçük bir cesaret sahibi olamadığı için silinip gitmiştir!!! Senin daha başarılı olman ve başarmak için çalışmaya devam etmen dileğiyle.. İyi tatiller.. İkinci dönem görüşmek üzere.
  • Hepimiz kaptan olamayız,; tayfa da olabiliriz. Dünyada hepimiz için yapacak bir iş vardır. Sen ne olmak istiyorsan, o işin en iyisi olman dileklerimle? İyi tatiller..İkinci dönem görüşmek üzere.

Karne Görüşleri;

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.