Değerler Eğitimi

Aile Sevgisi Kompozisyon Örneği

Aile Sevgisi Kompozisyon Örneği

 Aile anne baba çocuklardan oluşan bazen daha kalabalıkta olabilen toplumun en küçük ve en önemli topluluğudur. Aile bireyleri arasındaki bağlar bu kişilerin toplum içindeki bütün ilişkilerine yön verir. Bu nedenle ki aile ilişkileri çok önemlidir.
Ailenin içindeki sevgi, saygı çok önemlidir. İnsan en çok ailesini sever, onlar için çalışır, didinir, elinden gelenin en iyisini yapmak için. Anne ve babanın birbiri ile olan ilişkileri çocuklarını da olumlu veya olumsuz olarak etkiler. Mutlu bir ailede yetişen çocuklar ileride mutlu birer anne baba olurlar.
Mutlu aileler birbirlerini seve, birbirlerini önemseyen, düşünen ve karşılıklı konuşabilen ailelerdir. Böyle aileler her zaman birlikte zaman geçirmekten keyif alırlar. Anne ve baba için çocuklarından daha önce gelen başka bir şey yoktur Akrabalık ve komşuluk ilişkileri güçlüdür. Anne ve babalar her zaman çocuklarına örnek davranışlar sergilerler. Ailenin içinde mutlu olan bir anne baba işinde başarılı olur. Çocuklarda arkadaşlarıyla ilişkilerinde ve eğitim hayatlarında başarılı olurlar.
Bu dünyada sırtımızı her zaman yaslayabileceğimiz tek şey ailemizdir. Karşılıksız en  içten sevgidir. Ailemizin önemini birlikteyken bilmeli onları sevmeli ve saymalıyız. Gereken değeri ve anlayışı göstermeli ailemizi ayakta tutabilmeliyiz.

Etiketler:

Yorumlar
  1. Mina dedi ki:

    Tşk

    1. Grihr dedi ki:

      Bencede

    2. Emre dedi ki:

      Evet bende teşekkürler ediyorum bunu yazan kişiye

  2. anonim dedi ki:

    elinize sağlık çok güzel olmuş

    1. Emre dedi ki:

      Aynen