Değerler Eğitimi

Kitap sevgisi ile İlgili Kompozisyon Örneği

Kitap sevgisi ile İlgili Kompozisyon Örneği

Kitap sevgisi ile İlgili Kompozisyon Örneği;

Kitap ve insanı bir arada düşünmek zihninizde nasıl bir cağrışım yapıyor doğrusunu isterseniz bilmiyorum. Ama naçizane fikrimi soracak olursanız”kıtabı insansız, insanı da kitapsız düşünmek mümkün değildir”.

İnsanı hayvandan ayıran birtakım özellikler olduğunu herhalde bilmeyenimiz yoktur. Aklın ve mantığın kullanılması bizi insan yapan en değerli hazinedir. İşte tam da bu noktada kitabın değeri ortaya çıkıyor. Neden mi diyeceksiniz ? Şunun içindir ki akıl sahibi bir insan fiziki ihtiyaçlarını hayatta kalmak adına da olsa bir şekilde karşılıyor. Peki ya ruhsal ihtiyaçlarımız ya da ruhsal açlığımız? Gerektiği gibi karşılıyor muyuz ya da doyuruyor muyuz.

Kitap okumak, araştırmak insanın ruhunu besleyen en kıymetli kaynaktır. Hele faideli kitaplarla beslenen ruhumuzun dünyaya bakış açısı, olaylar karşısındaki tavrı, değerlerimize yönelişi, tarihini bilmesi ve geleceğini görebilmesi gayet mümkündür.

Sevgili arkadaşlar sizlerde ruhunuzu doyuracak, sizleri mutlu edecek bir kitap sahibi olun. Okuyun okudukça başka dünyaların kapılarını araların. Kapılarını aralamakla da kalmayıp başka dünyalarda turlara çıkın. Hayat okudukça güzeldir. Sen de hayatını güzelleştir.

Galip Hatip

Değerler Eğitimi

Okuma Alışkanlığı ve Medya

Konuşma Becerisinin Geliştirilmesinde Aile ve Öğretmene Düşen Görevler

Tekerlemeler, En Güzel Tekerleme Örnekleri

Etiketler:

Yorumlar
  1. Anonim dedi ki:

    Cok iyi

  2. Anonim dedi ki:

    Bakıcaz

  3. deriiiiinnn dedi ki:

    iyi

    1. Zeynnnnnep dedi ki:

      Güzel bir komi

    2. Eda dedi ki:

      Güzel

  4. Zeynnnnnep dedi ki:

    Güzel bir kompozisyon