Değerler Eğitimi

Hayal Kurmak İle İlgili Kompozisyon Örneği

Hayal Kurmak İle İlgili Kompozisyon Örneği

Hayal Kurmak İle İlgili Kompozisyon Örneği;
  Hayal deyince aklıma öyle garip şeyler geliyor ki anlatamam. Hayale dalmam için zaman sınırlamam yok fakat ben genellikle en mutlu zamanlarımda hayale dalarım.  Bu hayale dalma öyle güzel bir duygudur ki insanı alıp  başka dünyalara götürür.
   Hikaye okuyunca düşlere dalmasını da severim. O hikayede sanki ben  de yaşamışım, sanki peri kızı benim, ya da külkedisi benim, işte böyle kendimi bambaşka dünyalarda hissederim.
  Kimi zaman yalnız başına kalıp hayal kurduğum da çok olmuştur. Kurmasını en çok sevdiğim hayallerden bazıları şunlardır: Sınıfın en başarılı öğrencilerinden olmak, anne ve babamın gurur duyduğu bir evlat olmak gibi gibi .Şimdiki hayallerim her ne kadar en azından benim için küçük gelse de sonrası için hiçte öyle düşünmüyorum. Okulumu bitirmek, kendi ayaklarımın üzerinde durmak, güzel ve istediğim bir meslek sahibi olmak ve tabi kide hepsinden önemlisi anne ve babama hayırlı bir evlat olmak.
  Nasıl olsa hayal kurmak kolay diyebilirsiniz. önemli olan kurduğun hayali başarabilmektir. Çokta imkansız hayaller kurmuyorum zaten. Keşke hayat, hayal kurmak kadar kolay ve hayal kurmak kadar güzel olsa.
Ceyda Nur GÜNEŞ
Hayal Kurmak İle İlgili Kompozisyon Örneği

Hayal Kurmak İle İlgili Kompozisyon Örneği

AFİŞİ 10900 X 10900 Çözünürlükte İNDİR

Etiketler:

Yorumlar
  1. ujuujhyyh dedi ki:

    yhhyhyhhy