Değerler Eğitimi

Vatan Kompozisyon Örneği (Değerler Eğitimi)

Vatan Kompozisyon Örneği

Vatan Kompozisyon Örneği. Vatan, üzerinde bağımsız yaşadığımız, kültürümüzün ve tarihimizin ortak ögesi toprak parçasına verdiğimiz isimdir. Uğruna savaşılan hatta ölmek için yarışılan kutsal değerdir. Asr-ı saadetten günümüze kadar Çanakkale’de, Trablus’ta, 15 Temmuz’da yaşadığımız her şey vatan uğrunaydı.

Şehit düşerim, gazi olurum düşüncesiyle bu millet bugünlere kadar gelmiştir. Bizim de görevimiz şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklara yine canımız pahasına sahip çıkmaktır.

“Vatan sevgisi imandandır.” Buyuruyor sevgili peygamberimiz. İmanımız gereği de vatanımızı sevip, sahip çıkmalıyız. Tıpkı Sarıkamış’ta olduğu gibi ki onlar, kalpleri vatan için atarken, donarak şehit olanlardır. Tarih hiçbir zaman vatanı için şehit olanları unutmayacaktır.

Bayrak, ezan, millet ve toprak… Vatanı vatan yapan unsurlardır. İnşallah bu vatanda ezanlar susmayacak, bayrağımız ilelebet inmeyecek. Milletimiz bu uğurda ne gerekiyorsa yapacaktır. Toprağımızı bölemeyecekler. Yeniden
Osmanlı ruhuyla adaletle, hoşgörüyle dedelerimizin yolundan ilerlemeye devam edeceğiz. En büyük yardımcımız ALLAH sonra da imanımız. Rabbim vatanımıza göz koyanların oyununu bozsun. Bizi bir etsin. Aynı yolun yolcuları eylesin.

Hilal Orhan

Vatan Sevgisi Özlü Sözler (Afşli)

Vatanımı Seviyorum (Kompozisyon Örneği)

Verme Dünyaları Alsan da Bu Cennet Vatanı

15 Temmuz Hikaye Örneği (Vatan Sevgisi)

 

Etiketler:

Yorumlar
  1. Ilayda keklik köse dedi ki:

    Teşekürler ederim turkce cok guzel begendim

    1. galip58.06.47 dedi ki:

      kolay gelsin iyi çalışmalar

  2. Elmas dedi ki:

    Uykuyu put nov gup