Değerler Eğitimi

Sevgi ile İlgili Kompozisyon Örneği

Sevgi ile İlgili Kompozisyon Örneği

Sevgi ile İlgili Kompozisyon Örneği
Hayat sevmekle başlar aslında. Her şeyin özünde sevgi vardır bir yapının harcı gibi. Sıkı sıkıya balar, kuvvetlendirir.
Yaratılanların en Şereflisi olan insan içindeki sevgi ile de bu özelliğini perçinlemektedir. Sevmek esasında bizim özümüzü oluşturur. Varoluşun bir kanıtı misali. Hani bir düşünür demişti ya Düşünüyorum öyleyse varım aslında seviyorum öyleyse varım olmalı. Çünkü sevginin olmadığı yerde insanlıktan söz etmek mümkün değil. İspatı aslında çok basit gönül coğrafyamızda yaşanan istilaları, savaşlar, petrol hırsı sevgiyi ortadan kaldırmıştır.
Sevginin olmadığı yerde para hırsına kapılan insan müsfettelerinde insanlığın onurunu aramak ne mümkündür. Her şeyin başı sevgidir aslında. Mevlanayı,Yunusu ve daha nicelerini baş tacı yaptıran da sevgiden başkası olamaz. Sevgi deyince de aklınıza sadece insana verilen değer gelmesin. Sevgi her şeyi sevmektir. Bir hayvanı sevmek,doğayı sevmek, yaşadığın anı sevmek, geride bıraktığın zamanı sevmek. İnsan bir şeyleri sevdiği zaman mutlu olur. Hele bir şeyi karşılıksız sevmek tarif dahi edilemez.
Siz siz olun hayatta her şeyi, her kesi sevin. Anlaşmazlıkları bir kenara atin. Ne demiş  bir şarkı da  sanatçı, hayat sevince güzel ya da bir başkası sev kardeşim demiş. Birbirimizi karşılıksız sevelim.

 

Etiketler:

Yorumlar
  1. Elo dedi ki:

    Kötü beğenmedim

  2. Bts dedi ki:

    İyi bir video tebrikler

  3. ENES BATUR dedi ki:

    beğenmedim

  4. Selin dedi ki:

    Güzel olmuş TEBRİKLER!