Değerler Eğitimi

Anne Sevgisi İle İlgili Kompozisyon Örneği

Anne Sevgisi İle İlgili Kompozisyon Örneği;

Anne Sevgisi İle İlgili Kompozisyon Örneği;

Sevgilerin en benzersizi, şefkat kokanı, karşılıksızı, fedakar olanı tabi ki de anne sevgisi. Bizim için nelerden vazgeçtiklerini, hangi fedakarlıklara katlandıklarını biraz geç anlasak ta aslında her zaman o bizim en sevdiğimizdir.

Bir annenin her zaman önceliği bizleri düşünmektir.Mutlu muyuz, yemek yedik mi, üşüdük mü, terledik mi, çok koşup yorulduk mu… Tüm bu soruları ve tabi ki daha fazlasının hiç bir zaman sonu gelmez.

Anne sevgisini peygamberimiz Hz Muhammed’in “Cennet annelerin ayağı altındadır” hadisinde daha güzel anlatacak, daha fazla mana yüklenmiş, ruh taşıyan bir söz yoktur herhalde. Bu nedenledir ki en güzel sevgilerden birisidir, anne sevgisi. O kadar kutsaldır ki bizi doğuran, büyüten, sevincimize ortak olan, dertlerimizle dertlenen bizlere emek veren annemize olan sevginin tarifi bile güçtür aslında. Kelimeler yetmez çoğu zaman annemizi anlatmaya. Boğazımız düğümlenir kalır.

Geç olmadan kıymetini bilelim annelerimizin. Her günümüz anneler günü olsun, her günümüz annemize ayırdığımız bir anımız olsun. Mesaferler ırak olsada annelerimizle gönüllerimiz bir olsun. Hele ki aramızdan ayrılıp da ebedi aleme göç eyledilerse her duamızda annemiz olsun.

Satı HATİP

 

Anne Sevgisi İle İlgili Kompozisyon Örneği

Anne Sevgisi İle İlgili            Kompozisyon Örneği

AFİŞİ 4450 X  8080 Çözünürlükte İNDİR

Etiketler:

Yorumlar
  1. Bengü dedi ki:

    Cok iyi

  2. mariana dedi ki:

    ı thank you babys

    1. Anonim dedi ki:

      yes evet

  3. casmin dedi ki:

    ı love
    çççççççç
    ooooooo
    kkkkkkk

    sevdim love like love like